Belépés
Szavazások
Önnek hogy tetszik oldalunk új kinézete?
 
Ki olvas minket
Oldalainkat 54 vendég böngészi
Hirdetés

Friss cikkek

Népszerű

Tisztelt látogató!

Üdvözlöm a honlapomon!

 

Soproni Zoltán vagyok, 1995-óta foglalkozom mezőgazdasággal Taszári (Somogy megye) tevékenységi központtal, ahol egy raktárral rendelkezem.

Célom a mezőgazdasági növénytermesztők kiszolgálása partnereim és kapcsolataim révén. Ezt a honlapot, azért indítottam, hogy további információval lássam el a partnereimet és az érdeklődőket a nap 24 órájában. Ez mellet bárki megoszthatja a tapasztalatát, információit mással annak érdekében, hogy minél több, jó minőségű árut állítsunk elő, amit így könnyebb megfelelő áron értékesíteni. A beszerzéseknél a megfelelő és korrekt árat ajánlani , hogy ez által is a gazdálkodás lehetőleg minél eredményesebb legyen.  Ehhez kívánok jó egészséget és kedvet a munkához.

Tevékenységek: vetőmag, műtrágya, növényvédőszer, mezőgazdasági szolgáltatás, finanszírozás, terményfelvásárlás közvetítése, bonyolítása.

 

Elérhetőségek :

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Tel: 20/9726-571

 


Módosítás: (2011. február 06. vasárnap, 18:49)

 
Aktuális időjárás
Tőzsdeinformációk
Hirdetés
Hírdetések